top of page

Barbara Griffioen

Als mens en coach maakt mijn hart een sprongetje als ik mensen stil zie vallen omdat er een stuk bewustzijn wordt aangeboord.

Mijn naam is Barbara Griffioen (1977). 

Om dieper bij de kern van mijn cliënten te komen heb ik de opleiding tot Emotie-coach gevolgd. Daarmee heb ik gewerkt aan een stuk verdieping in mijzelf. Dit is essentieel voor mij en mijn werk en geeft mij veel meer draagkracht naar mijn cliënten. 

 

Toen ik na mijn omscholing in 2017 mijn eigen praktijk tot Voedingsdeskundige was gestart, merkte ik al snel dat ik daarmee niet het bewustzijn bij mensen bereikte dat ik wel belangrijk vond. Ik ben me toen verder gaan scholen tot leefstijl- en vitaliteitscoach. Met een brede kijk op de mens doe ik dit werk nu sinds 2018 met heel veel plezier, toewijding en voldoening. Door nu óók naar de diepste emoties van mensen te kunnen gaan, kan ik zijn en werken zoals ik ben: liefdevol, helpend en met compassie voor mijn medemens en mijzelf. 

 

De Leergang Coachen op Emoties heeft mij naast praktische tools vooral ook gebracht dat ik nóg meer durf te varen op mijn innerlijke kompas, mijn intuïtie. Wanneer ik hiernaar handel en werk ervaar ik een gevoel van “stromen”, van vertrouwen en van ontspanning. Wat zich ook aandient, het klopt altijd!

 

Deze werkwijze gun ik ook aan andere coaches en therapeuten. Dit is dan ook de reden dat ik co-trainer ben bij de Emotie Academie. Mensen hebben het nodig en zijn het waard om naar de onderliggende oorzaak van hun klacht te worden begeleid. Naar de kern van het probleem, zodat het ook écht kan worden opgelost. Lang praten over symptomen en klachten en hier dingen in fixen is dan overbodig. Daadwerkelijk naar de kern van het probleem gaan is zoveel effectiever en is voor mij de enige manier om verder te komen.

EC0C56E9-D9DD-47CF-9B19-788394FB802B.jpeg
bottom of page