top of page
Image by Reba Spike

Leergang Coachen op Emoties 2023

VOOR VEEL MENSEN IS VOELEN EEN HELE UITDAGING…

Je herkent het vast wel. Tijdens een sessie wordt er iets geraakt bij je klant en je klant komt in een emotie terecht. Je klant voelt iets in het lichaam, schrikt daarvan en gaat daarna snel weer naar het hoofd om daar weer met wat met gedachten te knutselen. Op deze manier wordt het voelen een soort trampoline: je klant voelt snel even iets - daar beneden ergens in het lijf - en vervolgens gaat het hoofd er weer op los met allerlei verhalen en verklaringen over wat er is gebeurt . Wat uiteindelijk alleen maar meer stress oplevert… Dit kan écht anders en vooral: veel simpeler!

 

Door te Coachen op Emoties gebruik je de sensaties die het lichaam geeft als directe ingang om tot verdieping en dus tot transformatie te komen. Het lichaam laat namelijk heel duidelijk zien, voelen en merken hoe het met je gaat, hoe je je voelt, hoe je je verhoudt met je buitenwereld (en dus ook met je binnenwereld) en hoe je geleerd hebt hier mee om te gaan. Dat is dus een hele andere ingang dan wat je bij veel andere coachopleidingen leert: praten en samen een oplossing vinden, je klant begeleiden van A naar B. Als jij kunt Coachen op Emoties help je jouw klanten dus op een snellere, zachtere en veel directere manier naar werkelijke transformatie. Tegelijkertijd help je ze bij het (opnieuw) leren VOELEN van de sensaties in hun lichaam en hoe ze in het vervolg om kunnen gaan met hun emoties. 

 

jouw klanten dus op een snellere, zachtere en veel directere manier naar werkelijke transformatie. Tegelijkertijd help je ze bij het (opnieuw) leren VOELEN van de sensaties in hun lichaam en hoe ze in het vervolg om kunnen gaan met hun emoties. 

 

COACHEN OP EMOTIES...

Je hebt je opleiding tot coach/ therapeut/ persoonlijk begeleider afgerond, vol goede moed je praktijk geopend en je hebt inmiddels al heel wat coachsessies achter de rug. Je wordt je er steeds meer van bewust dat je altijd heel hard aan het werk bent tijdens je sessies en dat je vaak bezig bent om het probleem van je cliënt op te lossen in plaats van dat je cliënt dit zelf doet. Dit kost je veel energie en ergens voel je dat dit anders mag. Kan. Moet.

Door te Coachen op Emoties begeleid je je klant op een hele zachte, rustige manier naar de pijn achter de pijn. Jij hoeft niet meer zo hard te werken, je kunt het probleem laten bij wie het hoort én bereikt ook nog eens sneller resultaat bij je klant.

Want als je contact hebt met je lijf, leer je beter en makkelijker te voelen wie je bent. Het is dan veel makkelijker om je ja of je nee te voelen, om je grenzen te stellen of aan te geven wat je nodig hebt. Het leven is simpel want je bent  niet steeds bezig in je hoofd wat de ander hiervan zal vinden. Je leeft ontspannen en vanuit vertrouwen. Je waardeert jezelf en de ander. Je respecteert jezelf en de ander.

In de Leergang Coachen op Emoties leer ik je de meest logische stappen om hier mee om te gaan.

Dus wil jij ontdekken hoe emoties in het hier en nu een ingang vormen om te komen tot een diepere laag en werkelijke transformatie? Wil je het ‘’praten-over’’ vervangen door in het hier en nu te ervaren wat het lichaam te vertellen heeft. En wil je leren hoe je kunt inzoomen op de laag onder de vraag, die leidt tot een authentiek antwoord vanuit het lichaam? Lees dan zeker nog even verder.

bottom of page